Замість мільйонера: Залужний призначив нового військкома Одеської області, що про нього відомо

Читать на русском
Автор
30284
Валерій Залужний призначив на посаду начальника Одеського ТЦК бойового командира
Валерій Залужний призначив на посаду начальника Одеського ТЦК бойового командира

Офіцер раніше був командиром однієї з бригад ЗСУ

Замість військкома-мільйонера Євгена Борисова на посаду начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) призначили "одного з найкращих військових командирів".

Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

Йдеться про Олександра Охріменка, який досі був комбригом 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

"Олександр — бойовий офіцер, який знає армію зсередини, чітко розуміє потреби на фронті та неодноразово демонстрував відданість військовій справі та Батьківщині", — говорить Залужний.

Нагадаємо, що "багатство" Євгена Борисова виявили журналісти-розслідувачі, а реакція держави на це була вже наступного дня. Незабаром мільйонера було звільнено зі своєї посади і тепер ним займається прокуратура. Наразі слідчі перевіряють інформацію, що з’явилася в ЗМІ, про майно членів сім’ї чиновника за кордоном. Під час перевірки будуть надіслані відповідні запити до Іспанії, Молдови, Румунії, Туреччини. Також у рамках кримінального провадження перевіряються окремі факти можливого ухилення керівником Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки від проходження військової служби.