Нові успіхи на Донбасі: у ЗСУ повідомляють про серйозне просування

Читать на русском
Автор
6781
Військові просунулися на Донеччині
Військові просунулися на Донеччині. Фото Генштаб ЗСУ

ЗСУ покращують своє тактичне становище

Українські військові продовжують демонструвати успіхи на сході країни й цього разу їм вдалося просунутися на Таврійському напрямку в районі Вугледару Донецької області та наблизитись до позиції російських загарбників до 1 км.

Про це сьогодні, 15 червня, повідомили на сторінці "Об’єднаного пресцентру сил оборони таврійського спрямування" у Facebook.

"У рамках оборонної операції в районі міста Вугледар продовжуються заходи щодо поліпшення тактичного становища. Так, наші підрозділи та війська тут просунулися у бік противника до 1 км. Водночас ворог інтенсивно обстріляв цей населений пункт", — йдеться у повідомленні.

Вдень 14 червня сталося 25 бойових зіткнень, а цієї ночі ще сім. Загалом за останню добу противник втратив на цьому напрямі понад 4 роти особового складу, а також 59 одиниць техніки та ударний вертоліт Ка-52.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що українські захисники повернули під контроль село Сторожове Донецької області. Зробити це вдалося бійцям 35 окремої бригади морської піхоти ім. контрадмірала Михайла Остроградського