російська орда захлинеться кров’ю: Буданов емоційно звернувся до українців

Читать на русском
Автор
3783
Кирило Буданов звернувся до українців
Кирило Буданов звернувся до українців. Фото Скрін із відео

Розв’язавши війну, росіяни бачили свій імперський проект як кінець української історії, але зіткнулися з сильним опором

У День пам’яті та примирення начальник Головного управління розвідки МО України Кирило Буданов зробив емоційне звернення до українців та заявив, що українське військо відважно стоятиме до перемоги, а росіяни обов’язково дадуть відповідь на все, що зробили на українській землі.

Він наголосив, що наша країна знову стала епіцентром протистояння агресору і зараз ми ціною власних життів захищаємо не лише себе, а й увесь світ. Звернення було опубліковано у Telegram-каналі ГУР МО.

"Розв’язавши війну, рашисти бачили свій імперський проєкт як кінець "української історії". Але вони зіткнулися з безпрецедентною мужністю, самовідданістю й професіоналізмом наших героїв на полі бою, залізною витримкою, компетентністю та рішучістю командирів, а головне – тотальним, всеохоплюючим спротивом усього Українського народу" — зазначив Буданов.

Також начальник ГУР МО додав, що за кожний скоєний злочин на території України росіяни неодмінно відповідатимуть.

"А за кожну ракету і бомбу, за кожен зруйнований будинок, за незліченні жертви й страждання дітей і матерів, за кожний злочин, скоєний в Україні, ми помстимося! російська орда захлинеться кров’ю своїх солдатів на нашій українській землі! Бо жодна армія світу не здолає націю, яка має невмирущу волю до життя, незламну силу духу й могутнє, відважне військо!", — сказав він.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що президент Володимир Зеленський заснував на 9 травня в Україні нове свято.