Чиновниця МОЗ записала крінжовий "кліп з "Антитілами" про Бахмут: подробиці скандалу

Читать на русском
Автор
4072
Інна Солодка Новина оновлена 26 квітня 2023, 22:15
Інна Солодка

Тарас Тополя заявив, що не має відношення до цього кліпу

У YouTube набирає популярності аматорський відеомікс на вже легендарний кліп гурту "Антитіла" до пісні "Фортеця Бахмут". І новина була б не примітною, якби не одне "але" — пісню переспівала людина дуже схожа на державного секретаря Міністерства охорони здоров’я Інну Солодку.

Варто зазначити, що після того, як скандал спалахнув у мережі, відеозапис було видалено, а лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя пояснив ситуацію. Деталі можна дізнатись за посиланням.

Однією з перших на цей відеоролик звернула увагу журналістка Любов Величко.

Вона розповіла, що натрапила на цей витвір абсолютно випадково, коли шукала оригінал.

"Чого тільки не зустрінеш в українському YouTube. Шукала кліп гурту "Антитіла" "Фортеця Бахмут", а пошуковик видав аматорський відеомікс за участю державного секретаря Міністерства охорони здоров’я Інни Солодкої", — пише журналістка.

І справді, героїня аматорського відео дуже схожа на чиновницю, на додачу до цього відео було завантажено на канал під назвою "Інна Sweety & Антитіла — Фортеця Бахмут", що натякає на причетність Солодкої. Адже "Sweety" з англійської перекладається як солодкий. Таким чином і виходить Інна Солодка.

За словами Величко, вона вже поцікавилася у Солодкої про те, чи причетна вона до цього відео.

"Дуже загадковий кейс. Якщо зробили таке круте відео, чому сама чиновник його не публікує у себе на сторінці? І хто зробив цю красу? Хто проспонсував і за які кошти?", — зазначає автор поста.

І поки Солодка не відповідає, у мережі вже встиг спалахнути справжній скандал. Багато хто не поділяє захоплених відгуків журналістки і вважає, що влада країни, яка воює, повинна займатися більш нагальними справами.

Інші вступили з першими в суперечку і стали на захист чиновниці.

Варто зазначити, що фронтмен гурту Тарас Тополя вже відреагував на пост журналістки і заявив, що не має відношення до цього кліпу.

До речі, пізніше група видалила цей коментар, а на уточнююче питання про те, чому так було зроблено, відповіді не надійшло. Натомість "Антитіла" ще раз уточнили "публікація незаконна".

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що відомий український бренд солодощів зганьбився новим продуктом.