"Це ризикована гра": у путіна можуть бути двійники, але є нюанс

Читать на русском
Автор
1650
Обговорення можливих двійників путіна не вщухають
Обговорення можливих двійників путіна не вщухають

На думку Марка Фейгіна, теорія із існуванням двійників путіна може бути не просто вигадкою

У російського диктатора володимира путіна справді можуть бути двійники, які приїжджали замість нього в Україну та засвітилися в інших місцях. Тепер версію з двійниками президента росії обговорюють вже масштабно, і не можна виключати, що він або його оточення бачать для нього сценарій втечі в іншу точку світу, залишивши замість себе у рф двійника. Але така гра була б для путіна надто небезпечною.

Таку думку висловив російський правозахисник та опозиційний політик Марк Фейгін в інтерв’ю шеф-редактору OBOZREVATEL Оресту Сохару на каналі "Орестократія".

"Це доречно обговорювати, раз уже про це багато хто говорить. А зараз про це вже говорять голосно. Я дивлюся, західні видання вже серйозно взялися за цю тему. Фахівці вивчають розріз очей, вух, крила носа і таке інше. Це вже підхід майже науковий І стверджують, що на різних протокольних зйомках путін різний", — сказав він.

За словами Фейгіна, подібні факти підштовхують задуматися про те, що теорія з двійниками путіна справді може бути не просто вигадкою. Однак така гра є досить ризикованою з боку диктатора.

"Настільки ризикована і настільки непередбачувана така гра. Я охоче повірю в оперативних двійників — десь їде на машині один, десь другий і, якщо справді вдарять по машині з прапором з гранатомета, з РПГ, наприклад, все, не буде одного путіна, але справжній путін врятується. Але, уявити вивід несправжнього путіна, двійника путіна на екран, показати його публічно — це дуже ризиковано", — вважає Фейгін.

Правозахисник також додав, що якщо путін справді зважився піти на такий крок, то "з російською владою зовсім усе погано".

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що у ЗМІ показали, чим двійники путіна відрізняються від нього самого. У зовнішності "президентів" знайшли безліч відмінностей.