Під Бахмутом загинули п’ятеро бійців батальйону "Вовки Да Вінчі"

Читать на русском
Автор
10792
На фронті загинули воїни батальйону "Вовки Да Вінчі"
На фронті загинули воїни батальйону "Вовки Да Вінчі". Фото Колаж "Телеграфу"

Трагічну звістку про смерть військових повідомили їх побратими

З початку квітня на фронті загинули п’ятеро бійців 1-го окремого механізованого батальйону "Вовки Да Вінчі", яким до смерті керував Дмитро Коцюбайло. Кожен із них хоробро бився з російськими окупантами на Бахмутському напрямі.

Сумну звістку повідомили на сторінці 1-ї окремої штурмової роти Добровольчого українського корпусу "Правий сектор" у Facebook.

У важких боях загинули Данило "Вікінг" Кондель, Назарій "Продюсер" Грибан, Олександр "Оборона" Оборонов, Валерій "Голем" Сенько, Іван "Мілан" Ротар.

Зазначається, що прощання у Конделем відбулося 8 квітня на Лісовому цвинтарі у Києві, з Назарієм Грибаном попрощалися у селі Софіївська Борщагівка 8 квітня, того ж дня на Лісовому цвинтарі у столиці поховали Олександра Оборонова. З Валерієм Сеньком прощаються 9 квітня у місті Чернігів, а з Іваном Ротарем попрощаються 10 квітня у селі Костичани, Новоселицький район Чернівецької області.

Зазначимо, що 10 березня у Києві попрощалися з легендарним військовим Дмитром Коцюбайлом, який керував батальйоном "Вовки Да Вінчі". Попрощатися із захисником прийшов президент Володимир Зеленський, а також військове керівництво країни.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що на війні в Україні загинув грузинський доброволець Арсен Кецбая. Він став четвертим грузином, який помер на фронті з початку квітня 2023 року.