путін насмішив новою вигадкою про "випадок з ЗСУ на фронті" (відео)

Читать на русском
Автор
4278
володимир путін видав новий фейк
володимир путін видав новий фейк. Фото Відкриті джерела

путін заявляється про жорстокість ЗСУ

Російський диктатор володимир путін не втомлюється вигадувати нові фейки про ЗСУ. Черговий перл пов’язаний з тим, що нібито українські військові знищують своїх військовослужбовців, які здалися в полон.

Про новий "випадок на фронті" путін розповів на зустрічі з ватажком бойовиків так званої "ДНР" денисом пушиліним. Президент країни-агресора повідав, що ВСУ начебто виявляє жорстокість не лише до ворога, а й до своїх.

"Вчора доповіли, що на одній із ділянок зіткнення 14 військовослужбовців України здалися в полон. Було вже пізно, кілька людей наших залишилися з ними, щоб зранку вивести їх із зони бойових дій. 300 снарядів противник поклав на одне місце, знищив усіх своїх військовослужбовців", — сказав путін.

Диктатор, доповнюючи вигадку, заявив, що російські окупанти також постраждали. Одразу він ще раз додав, що українські захисники "не шкодують навіть своїх".

"Але вони й своїх не шкодують, поводиться цинічно і жорстоко. Наше завдання відсувати їх на таку відстань, звідки вони не зможуть завдавати нам шкоди", — сказав російський президент пушиліну.

Чергова маячня путіна виглядає вкрай безглуздо, особливо після випадків, коли окупанти тікали з Херсона і стріляли по своїх, а також кидали тіла товаришів по службі на полі бою або позбавлялися їх, розстрілюючи потяги з трупами російських військових.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав, що путін на зустрічі з матерями учасників так званої "спецоперації" видав новий божевільний фейк про ЗСУ.