Смерть "героя росії" лисицького виявилася ще безславнішою: з'явилася інша версія загибелі російського комбата

Читать на русском
Автор
2044
дмитро лисицький
дмитро лисицький

Смерть могла наздогнати окупанта зовсім не на фронті

Смерть високопоставленого російського окупанта на ім’я дмитро лисицький, який був причетний до Іловайської трагедії, могла виявитися ще більш безславною, аніж про це повідомлялося раніше. Командир десантників нібито загинув не в бою, а від доносів, які змусили його застрелитися.

Про це пише український журналіст Денис Казанський, посилаючись на російські пабліки.

Так, за даними російської журналістки і телеведучої Ксенії Собчак, підполковник лисицький нібито загинув у своїй квартирі в Ставрополі, а не на війні в Україні. "Герой росії" всадив собі кулю в голову з мисливської рушниці на тлі тверджень його товаришів по службі, що останнім часом той перебував у пригніченому настрої і говорив про самогубство.

Повідомляється, що імовірною причиною для того, щоб накласти на себе руки, стала скарга на його неправомірні дії щодо особового складу.

"Ну, так навіть смішніше", — коментує ці новини журналіст.

Нагадаємо, що 26 березня низка ЗМІ поширила інформацію про те, що на війні в Україні загинув командир 1-го батальйону 247-го десантно-штурмового полку дмитро лисицький. За інформацією українського журналіста Юрія Бутусова, окупант командував БТГ, що атакувала українських військових, які проривалися з оточення в Іловайську у районі села Горбатенко Донецької області. Після цього 2015 року його нагородили званням "героя росії". Крім вторгнення в Україну та війні на Донбасі 2014 року, Лисицький брав участь в обох чеченських війнах, війні в Грузії 2008 року та Сирії.

Як з’ясувалося пізніше, першим інформацію про "смерть у бою" поширив т.в.о. ректора Ставропольського державного аграрного університету (який закінчив окупант). Загибель командира загарбників підтвердив і губернатор Ставропольського краю олександр тєньков. При цьому примітно, що обставини його загибелі він уже не вказує.

Раніше ми писали, що у Маріуполі підірвали командира окупантів.