Загроза дуже висока: у ЗСУ зробили заяву щодо планів росії

Читать на русском
Автор
5810
РФ може готувати новий удар по Україні
РФ може готувати новий удар по Україні. Фото Колаж "Телеграфу"

Не виключена активність ворожих розвідувальних БПЛА

Російські окупанти можуть готувати чергові ракетні удари по українських містах. Про це свідчить той факт, що загарбники продовжують нарощувати присутність ракетоносіїв у Чорному морі.

Як повідомляють на сторінці Оперативного командування "Південь" у Facebook, ворог також вивів додатковий підводний човен.

"Загальний залп до 20 ракет. Спостерігається підвищена активність ворожої тактичної авіації на східному напрямку та над акваторією Азовського моря. Не виключена активність ворожих розвідувальних БПЛА", — йдеться у повідомленні.

Також в ОК "Південь" зазначили, що в Чорне море виведено два надводні ракетоносії, споряджені до 16 ракет типу "Калібр". У зв’язку з цим українців просять бути максимально уважними й не ігнорувати сигнали повітряних тривог.

"Загроза завдання ракетного удару дуже висока. Не нехтуйте заходами безпеки, прислухайтеся до сигналів повітряної тривоги", — підкреслили в ОК "Південь".

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що окупанти завдали масований ракетний удар по Україні 9 березня. Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що того дня загарбники здійснили 81 пуск ракет різного базування.