Ізраїльський офіцер розповів, як Україні відповісти на обстріл міст: "У вас є для цього засоби"

Читать на русском
Автор
7485
Ілюстрація
Ілюстрація

Україна може відповідати на обстріли росії

У відповідь на російські обстріли українських міст нашій державі потрібно завдавати ударів по військових та військово-політичних цілях країни-агресора, і це Україні під силу.

Таку думку висловив офіцер армії Ізраїлю Григорій Тамар в інтерв’ю каналу "В гостях у Гордона".

За словами військового, нині "рукавички білі зняті", тому будь-яким способом, який доступний Україні, необхідно завдавати ураження на території росії.

"Ви повинні це робити будь-якої миті, коли вашому командуванню здаватиметься, що це доречно", — заявив Тамар.

При цьому експерт зазначив: через те, що наша держава позиціонує себе як країна прозахідної парадигми, а також як держава, яка не поводиться як воєнний злочинець, необхідно уникати ударів по цивільних об’єктах.

"Необхідно концентрувати їх (удари. — Ред.) на військових цілях і на військово-політичних цілях і я вже багато разів казав у різних ефірах — в черговий раз, коли вас обстріляють, вдарять по ваших мирних містах, сплячих житлових кварталах, електростанціях, школах, лікарнях, розбомбіть у відповідь Міністерство оборони росії. А те, що в принципі ви це можете зробити, показали акції по боротьбі з курінням у місті Енгельс", — вважає військовий.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що секретар РНБО Олексій Данілов натякнув, що Україна може завдати ударів по росії на її власній території.

Також ми повідомляли про те, що в ОП анонсували удари по Москві та Пітеру.