"Воїн чарки і тарілки": поранений у зад рогозін знову поїхав воювати на Донбас — сміються всі

Читать на русском
Автор
дмитро рогозін Новина оновлена 07 лютого 2023, 09:07
дмитро рогозін

Поява рогозіна на фронті вже встигла наробити галасу в мережі

Російські медики, мабуть, витягли вже всі осколки з п’ятої точки екс-глави "Роскосмосу" дмитра рогозіна, які він отримав під час святкування свого дня народження в донецькому ресторані, і тепер він знову поїхав "геройствувати" на Донбас. За словами пропагандистів, головний космонавт росії нібито вже воює на фронті.

Так, за даними росЗМІ, рогозін тепер командує групою військових радників "Царські вовки" і 6 лютого разом із артилеристами окупантів нібито вів вогонь по позиціях українських захисників у районі Авдіївки. Пропаганда навіть зняла відео з рогозіним, який із грізним виглядом позує поряд із РСЗВ.

Поява рогозіна на фронті вже встигла наробити галасу в мережі. Втім, українців "грізний воїн" не зміг налякати, а навіть навпаки, вкотре розсмішив.

До речі, не раді рогозіну на війні навіть z-патріоти. Там дивуються, чим він може бути корисним на фронті і вигадують йому кумедні позивні на кшталт "Батут".

Нагадаємо, що дмитра рогозіна було поранено під час обстрілу в його день народження, який він відзначав у донецькому ресторані "Шеш-Беш". Чиновник отримав осколкове поранення м’яких тканин голови, проникаюче осколкове поранення сідниць, а також проникаюче осколкове поранення лівого стегна.

Іншим присутнім на заході пощастило менше – дві людини загинули.

Рогозін був госпіталізований і з нього дістали осколки, як стверджується, від снаряда французької гаубиці Caesar. Вилучений уламок рогозін вирішив передати Макрону.

Раніше ми писали про те, що українські прикордонники потролили пораненого в зад рогозіна.

Також ми повідомляли про те, що скандальний російський чиновник поїхав "воювати проти НАТО" у західному екіпіруванні.