росія готується до наступу: Данілов назвав першу ознаку

Читать на русском
Автор
7464
Олексій Данилов
Олексій Данилов. Фото president.gov.ua

Окупанти намагаються сіяти паніку серед українців, але їхні спроби безуспішні

Російські загарбники готуються до чергового наступу та діють за своєю постійною тактикою, запускаючи у мережі різні фейки, щоб залякати українців. Проте наш народ не ведеться на жалюгідні спроби росіян перемогти хоч би в інформаційному полі.

Перед тим, як починають стріляти танки, у хід ідуть різні фейки, дезінформація в мережі та активізація агентів інформаційного фронту. Про це пише секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов, повідомляє "Українська правда".

"І якщо вам починають розповідати про незліченну кількість навчених і до зубів озброєних мобілізованих, надсучасної російської військової техніки, про останнє покоління ракет, які зметуть центри прийняття рішень, про новітні розробки, армію БпЛА і про те, що "путін починає воювати по-справжньому ", і тому українська армія не має жодних шансів – знайте, це працює ворог, через різні анонімні канали та своїх агентів впливу", — зазначає Данілов.

За його словами, російські окупанти таким чином намагаються хоча б посіяти паніку серед українського суспільства та зламати волю народу, бо показати якісь перемоги на полі бою вони не здатні.

"Нас хочуть залякати, тому що перемогти на полі бою вони не в змозі. Ми повинні з вами це пам’ятати. Той, хто рухається, з поверненою назад головою, обов’язково вдариться про стовбур сучасності", — підкреслив секретар РНБО.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що військовий експерт Дмитро Снєгірьов розповів, який напрямок може стати пріоритетним для загарбників для проведення нового наступу.