Буданов засвітився в Бахмуті, який з літа "от-от" беруть найманці "Вагнера"

Читать на русском
Автор
4866
Кирило Буданов Новина оновлена 28 грудня 2022, 13:55
Кирило Буданов

Буданов визначив завдання для розвідників-спецпризначенців

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР МОУ) Кирило Буданов прибув на передові позиції українських захисників у Бахмуті, де зараз тривають запеклі бої. Візит на "нуль" відбувся 27-28 грудня.

Як повідомляє прес-служба ГУР МОУ, генерал-майор Буданов у Бахмуті відвідав передові позиції, де працюють розвідники-спецпризначенці. Після прибуття голова розвідки заслухав доповіді командирів підрозділів ГУР МО України, а також визначив завдання.

Крім того, він нагородив воїнів, які особливо відзначились під час знищення окупантів.

Варто зазначити, що Бахмут зараз став найгарячішою точкою на карті бойових дій. Росіяни, попри великі втрати, з кінця літа намагаються будь-що захопити українське місто. Для забезпечення своїх завдань загарбники перекидають на Донбас усі доступні ресурси. Саме місто вже годі впізнати через численні руйнування, які приніс "рускій мір".

Наші захисники стійко утримують свої позиції і не дають шансу російським військам та ПВКашникам окупувати Бахмут. Проте ціна свободи дуже велика.

Попри небезпечну ситуацію у місті, підтримати українських захисників раніше вирішив і сам президент. Володимир Зеленський відвідав передові позиції, нагородив бійців відзнаками та цінними подарунками.

Нагадаємо, раніше ми писали, що російські окупанти могли сповільнитися під Бахмутом, але казати про досягнення кульмінації наступу поки зарано.

Також ми повідомляли, що українським десантникам вдалося вибити російських окупантів із декількох кварталів Бахмута.