Батько двох дітей та затятий фанат "Динамо": Україна втратила ще одного захисника (фото)

Читать на русском
Автор
663
Олексій Рубцов загинув у званні старшого лейтенанта
Олексій Рубцов загинув у званні старшого лейтенанта

Чоловік був знавцем військової справи, захищав Україну не перший рік

Попри значні успіхи українських військовослужбовців на фронті, розв’язана росією війна забирає життя кольору української нації. Так, 3 листопада стало відомо про смерть старшого лейтенанта ЗСУ Олексія Рубцова. Чоловік захищав Україну не перший рік, був знавцем військової справи та пішов із життя у званні старшого лейтенанта.

Трагічні новини повідомив речник міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm Михайло Макарук, передає "Телеграф". За його даними, Рубцов загинув під час виконання чергового бойового завдання.

Андрія Рубцова характеризують виключно з позитивного боку: був чесною, порядною і дуже освіченою людиною. Макарук підкреслює, що був знайомий із загиблим особисто, тому це стало величезною втратою. Втім, за його словами, багато зі смертю цього військовослужбовця втратила і вся Україна.

Андрій Рубцов
Андрій Рубцов
Андрій Рубцов загинув
Так військовослужбовець виглядав в "цивільному" житті

У старшого лейтенанта Рубцова залишилися молода дружина Ірина та двоє неповнолітніх дітей. Відомо, що чоловік навчався у Київській школі економіки, а також був затятим уболівальником футбольної команди "Динамо". На матчі улюблених спортсменів він їздив навіть до інших країн.

Зазначимо, що, судячи з публікацій загиблого військовослужбовця в соцмережах, він був одним із бійців 72 окремої механізованої бригади ім. Чорних Запорожців.

Раніше "Телеграф" розповідав про долю судді-добровольця Дмитра Константинова. Життя чоловіка трагічно обірвалося на Харківщині через ворожу міну.

Також ми писали про смерть капітана збірної України з американського футболу Дмитра Сербіна. На жаль, він також загинув під час виконання бойового завдання на фронті.