Потужний вибух у Мелітополі пролунав біля відділення ФСБ: усі деталі, фото та відео

Читать на русском
Автор
3791
Фото з місця події
Фото з місця події

Зазначається, що міг вибухнути автомобіль

Біля відділення російської ФСБ в окупованому Мелітополі Запорізької області в черговий раз стався вибух. Попередньо, автомобіля. До того ж це сталося поряд з приміщенням, в якому ведеться ретрансляція росЗМІ.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров у своєму Telegram-каналі. За його словами, вибух стався поряд із будівлею, в якій знаходиться штаб гауляйтера Запорізької області і колаборанта Євгена Балицького. Крім вибуху зранку, вночі також повідомлялося про низку вибухів поблизу міста.

"Окупантам знову неспокійно на Мелітопольщині. Минула ніч була гарячою для них у селі Світлодолинське Мелітопольського району. Місцеві жителі нарахували біля 7 потужних вибухів. Спостерігався дим з боку залізничного мосту", — йдеться в повідомленні мера Федорова.

При цьому окупаційна "влада" і росЗМІ також надали інформацію щодо вибухів. Член Громадської палати росії Олександр Малькевич повідомив, що біля будівлі телецентру підірвали начинену вибухівкою машину. За його інформацією, потужність становила 1.5-2 кг у тротиловому еквіваленті.

Член головної ради окупаційної "адміністрації" Запорізької області Володимир Рогів назвав подію біля будівлі запорізької обласної телекомпанії "ЗаТВ" "терактом". Про це пише російське пропагандистське видання "РИА-Новости".

Повідомлення росЗМІ

У мережі публікують фотографії та відео з місця подій. Є й кадри зсередини пошкоджених будівель.

Фото і відео з Мелітополя

Як повідомляв "Телеграф", у Мелітополі лунали вибухи й раніше — ціллю стала колаборантка, яка очолювала місцевий коледж.