"Гарматне м’ясо": Зеленський про те, як в армії путіна використовують мобілізованих

Читать на русском
Автор
527
Президент Володимир Зеленський
Президент Володимир Зеленський. Фото Відкриті джерела

Ворог намагається чинити тиск на ЗСУ кількістю "мобіків"

Генерали росії використовують мобілізованих росіян ( так званих "чмобіків" ) як "гарматне м’ясо", тому не зацікавлені в їх ґрунтовній військовій підготовці.

Такою думкою поділився президент Володимир Зеленський під час звернення за підсумками 232-го дня війни.

"Зараз Росія закидає на фронт тисячі цих своїх мобілізованих. Вони не мають суттєвої військової підготовки, але їхньому командуванню це і не потрібно взагалі. Вони розраховують, що мобілізовані росіяни зможуть вижити на війні хоча б кілька тижнів, потім загинуть, потім на фронт доставлять нових ", — сказав глава Української держави.

Фрагмент звернення Володимира Зеленського

Але навіть таке безглузде використання людського ресурсу дає змогу створити додатковий тиск на наших захисників.

"Це відчутний тиск. І я вдячний усім нашим воїнам, які його витримують", — зазначив український лідер.

Також глава Української держави подякував партнерам, які розуміють, що за таких умов наша країна потребує збільшення оборонної допомоги.

"Я дякую всім, хто воює, працює і допомагає, захищаючи Україну! Завтра обов’язково відзначимо – кожен на своєму місці – один із найважливіших наших днів. Покров, День захисників та захисниць України. Свято всіх наших воїнів – від давнини до сьогодення, від козаків до повстанців, від усіх до бійців сучасної армії", — резюмував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, раніше в Міноборони України запропонували направити на владу росії енергію тих, кого Кремль відправив на війну.