Запоріжжя та Дніпро зранку сполохали вибухи: всі деталі, фото та відео

Читать на русском
Автор
28676
Ворог ударив ракетами
Ворог ударив ракетами. Фото Колаж "Телеграфу"

Окупанти продовжують "кошмарити" українців

росія завдала ракетного удару по Україні вранці 22 вересня — під вогнем Запорізька та Дніпропетровська область, але повітряна тривога захопила багато південно-східних областей.

Вибух у Запоріжжі підтвердив голова обласної військової адміністрації Олександр Старух. Також у місті частково зникла електроенергія.

У місті підіймається стовп диму, який видно із багатьох районів. За словами в.о. мера Анатолія Куртєва, приліт припав на цивільну інфраструктуру. Є постраждалі.

Місцеві жителі публікують фото, за якими можна судити, що диму стає все більше.

Стовп диму у Запоріжжі
Стовп диму у Запоріжжі

У передмісті Дніпра чули кілька вибухів. Поки невідомо, чи це прильоти російських ракет чи відпрацювання силами ППО. Про гучні звуки повідомляли і з Кам’янського, і Новомосковська.

Російські окупанти останніми днями посилили ракетний обстріл Запоріжжя. Також під вогнем ворога та інші міста, зокрема Кривий Ріг. Обстріл гідротехнічних споруд викликав часткове затоплення міста. Росіяни також цілилися у критичну інфраструктуру у Харкові, позбавивши електроенергії частину міста тиждень тому. Цілями окупантів можуть стати дев’ять українських електростанцій, вважають експерти.