Звернення Зеленського до 31-річчя Незалежності України — дивитися онлайн

Читать на русском
Автор
1026
Український лідер Володимир Зеленський
Український лідер Володимир Зеленський. Фото president.gov.ua

Цього року звернення президента вийшло вражаючим

Напередодні Дня Незалежності України у 2022 році багато хто очікує звернення державного лідера та верховного головнокомандувача Володимира Зеленського.

Традиційно цього дня у Києві проходили військові паради, після чого президент урочисто проголошував промову. Однак у 2022 році разом із 31-річчям Незалежності Україна зустрічає ще й півроку боротьби з агресією росії, і в умовах воєнного стану опинилися під забороною усі масові заходи у столиці.

Так, цього року промова президента опублікована онлайн.

"Ми зустрічаємо цей день у різних місцях. Хтось – в окопах і бліндажах, у танках і БМП, на морі й у повітрі. Б’ється за незалежність на передовій. Хтось – у дорозі, в авто, вантажівках і потягах. Б’ється за незалежність, доправляючи необхідне тим, хто на передовій. А хтось – у смартфоні чи за комп’ютером. І теж б’ється за незалежність – збираючи кошти, щоб тим, хто в дорозі, було що везти тим, хто на передовій.

Ми зустрічаємо цей день у різних обставинах, умовах і навіть у різних часових поясах, але з єдиною метою – збереження незалежності та перемога України!

Ми об’єдналися.

З Днем Незалежності, Україно!", — каже Зеленський.

Також можете згадати, якими були звернення президента України за останні три роки:

Як повідомляв "Телеграф", у зв’язку зі святкуванням в Україні Дня прапора та Дня Незалежності експерти прогнозують різке посилення обстрілів інфраструктури та цивільних об’єктів. На тлі цього правоохоронці наполегливо закликають українців найближчими днями дотримуватись усіх правил безпеки та не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.