Покажіть це всім адептам "примирення" з росією: на форумі у Петербурзі показали, як планують ділити Україну

Читать на русском
Автор
16857
Плани кривавого диктатора щодо України вражають зухвалістю
Плани кривавого диктатора щодо України вражають зухвалістю. Фото slovoidilo.ua

Російська влада має намір створити в Україні три округи, якщо окупантам вдасться захопити наші землі

Під час офіційного економічного форуму у російському Санкт-Петербурзі показали схему поділу "колишньої території України", яку нібито звільнили росіяни у ході "спецоперації".

Про це у вівторок, 14 червня, повідомив політтехнолог, співзасновник Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький на власній сторінці у Facebook.

Перевірені новини про війну і не тільки — у нашому Telegram

Політтехнолог опублікував карту, яку запропонували представники російської влади щодо поділу України. Примітно, що під №1 пропонується створення "Західного територіального округу" з центром у Хмельницькому. До нього, згідно з божевільними планами Кремля, мають увійти Волинська, Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Рівненська, Тернопільська, Чернівецька та Хмельницька області.

Під №2 у карті так званий "Центральний територіальний округ", у який також мають увійти 8 областей (Вінницька, Житомирська, Київська, Полтавська, Сумська, Харківська, Черкаська, Чернігівська), а центом нібито має стати Київ.

Інші частини запропонованої росіянами карти відсутні, але, можна припустити, що третій округ російська влада назвала б "Східним" і внесла туди ще 8 областей, які лишилися.

У мережі показали, як Росія збирається ділити Україну на частини
Плани російської влади щодо України виклав у мережу журналіст "Комсомольської правди"

"Це до теми "припинення війни", "досягнення угоди з Росією" і "можливих компромісів". Це не квартирна вечірка упоротих імперців котрогось Гіркіна. Це цілком офіційний економічний форум. На котрому оприлюднено раніше розроблені й утверджені плани з тотальної окупації й поділу України", — зазначив співзасновник Агентства моделювання ситуацій

Політтехнолог додав, що цей документ треба розіслати усім союзникам та представника країн, які так сильно наполягають на "примиренні" з Кремлем та не дають Україні необхідну для захисту від російських окупантів зброю.

"Ця схема чітко й однозначно твердить, що буде, якщо Росію не знешкодити, якщо Україна не здобуде перемогу", — резюмував Олексій Голобуцький.

Нагадаємо, що російська влада останнім часом надто активно обговорює "плани" на тимчасово окуповані території Херсонської та Запорізької областей, а також ОРДЛО. Зокрема, Кремль прагне об'єднати ці українські території в один федеральний округ у складі РФ.

Попри те, що значна частина південних областей поки що знаходиться під російською окупацією, ЗСУ поступово просуваються у звільненні цих територій. І точно так само будуть звільнені від окупантів інші окуповані росіянами населені пункти України.