Україна сама вирішує: у Зеленського зробили заяву щодо ударів по росії

Читать на русском
Автор
5072
Михайло Подоляк
Михайло Подоляк. Фото president.gov.ua

Більше двох місяців Україна протистоїть ворогу, який цинічно обстрілює мирні міста та вбиває тисячі цивільних

Україна захищатиметься від російської федерації у будь-який спосіб, у тому числі ударами по складах і базах російських нацистів.

Надійне джерело новин про війну — підпишись на наш Telegram

Відповідну інформацію у четвер, 28 квітня, радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк оприлюднив на своїй сторінці в соцмережі. Також він відзначив, що світ визнає відповідне право української держави та нагадав слова держсекретаря Ентоні Блінкена стосовно того, що Україна самостійно повинна вирішувати, чи завдавати ударів по військових об'єктах ворога.

"Україна має сама вирішувати, чи завдавати ударів по російських військових об‘єктах, заявив державний секретар США Ентоні Блінкен. росія напала на Україну та вбиває мирних громадян. Україна захищатиме себе в будь-який спосіб, зокрема ударами по складах і базах російських убивць. Світ це право визнає", – написав український чиновник.

Публікація подолка в соцмережі

Раніше "Телеграф" повідомляв, як радник керівника ОП Михайло Подоляк потролив окупантів, назвавши лише 13 "здобутків" росіян, яких вони спромоглися добитися за два місяці війни в Україні.