Японська телеведуча заплакала, повідомляючи про цинізм путіна

Читать на русском
Автор
7458
Юміко Мацуо
Юміко Мацуо. Фото Screenshot

Японці дуже шкода українських дітей.

Японська телеведуча Юміко Мацуо розплакалася, розповідаючи про те, що президент рф володимир путін нагородив підрозділ, який влаштував звірства в Бучі.

На це звернув увагу журналіст Леонід Швець у Facebook.

Японка не стримала емоцій, коли розповідала про нагородження путіним 64-ї мотострілецької бригади, яка вчиняла безчинства у Київській області. Також Юміко повідомила, що її турбує доля дітей, які залишились у Маріуполі та ховаються у бункері заводу "Азовсталь".

"Важко не плакати, коли тріумфує абсолютне зло. Підлість, поміркованість, немислимість нагородження вбивць і ґвалтівників особливим статусом очевидна для всього світу. Так і Кремль особливої таємниці не робить, що нагороджує за звірства, дикість і геноцид. Слова "героїзм" та "відвага" вдалося осквернити. Як і все, до чого торкається режим", — написав про сльози японки журналіст Олександр Невзоров на своєму telegram-каналі.

Нагадаємо, 21 квітня президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна не виключає варіант із військовою деблокадою Маріуполя. До речі, путін скасував штурм "Азовсталі".