ЗСУ показали, як ювелірно ліквідують техніку противника (відео)

Читать на русском
Автор
1682
На знищену техніку ворога завжди приємно дивитися
На знищену техніку ворога завжди приємно дивитися

Українські захисники вишукують поганців і вдень, і вночі

Бійці Збройних Сил України не втомлюються навіть на 49-й день війни з росією демонструвати, як їм вдається майже філігранно нищити ворожі танки. При цьому підкреслюють — атаки здійснюються навіть у нічний час доби.

Відезаписом такого удару по російській техніці поділилися у Генштабі ЗСУ.

Чому росії не виграти війну проти України?

Як з'ясувалося, героями, котрі так добре вміють вислідковувати окупаційну "здобич", є військовослужбовці 92-ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка.

"Україна — містична та загадкова країна. Вночі танки російських окупантів горять ще краще", — підкреслюють наші захисники, хизуючись своїми здобутками.

Попереджаємо: на відео присутня нецензурна лексика (18+).

У ролику видно, як російські танкісти намагаються замаскувати власну бойову одиницю серед дерев та кущів, ледве помітно пересуваючись, однак українські військові, помітивши ціль, відпускати її не збираються. Радує душу і кінцевий результат атаки.

Нагадаємо, що українські захисники регулярно поповнюють скрабничку втрат російської армії. Так, наприклад, напередодні наші зенітчики похизувались черговим "ювілеєм" у збитих літаках ворога.

Також ми писали про те, як у Маріуполі прицільно ліквідовується російська техніка попри те, що бої ведуться у самому місті.