Стопами Сталіна: путін примусово переселяє українців до Сибіру і за Полярне коло

Читать на русском
Автор
1769
Російські солдати примусово вивозять українців на свої території Новина оновлена 12 квітня 2022, 14:59
Російські солдати примусово вивозять українців на свої території. Фото УНН

Окупанти викрадають жителів тимчасово окупованих територій і вивозять їх до рф

Кривавий диктатор, президент російської федерації володимир путін переселяє незаконно вивезених українців до Сибіру і за Полярне коло. Згідно з відомостями іноземних ЗМІ, близько 100 тисяч українських громадян заслані за тисячі кілометрів від власних домівок.

Надійне джерело новин про війну — підпишись на наш Telegram

Вказану інформацію, посилаючись на офіційні документи, оприлюднило інтернет-видання "The Independent".

Публікація західного видання

Так, згідно з даними порталу, кремль видав наказ вже найближчим часом переселити близько 11 тисяч громадян України на територію Сибіру, ще 7 218 осіб — на Далекий Схід і 7 023 — на Північний Кавказ. Окрім того, офіційні документи "кажуть", що українців могли відправити до окремих районів Чечні, Інгушетії, Дагестану та навіть на Сахалін.

"Жителів портового міста Маріуполя просили підписати документи, в яких стверджувалося, що українські війська обстріляли їхнє місто. Підписантам казали, що вони не можуть повернутися до України, оскільки зіткнуться з переслідуванням", — зазначається в тексті матеріалу.

Раніше "Телеграф" вже повідомляв, що російські окупанти незаконно вивозять українців з тимчасово окупованих територій до росії, після чого пропонують працевлаштування на Сахаліні.