На це можна дивитися вічно: ЗСУ показали, як палять російські танки (відео)

Читать на русском
Автор
2669
Втрати російських окупантів постійно зростають
Втрати російських окупантів постійно зростають

Українські воїни нещадно знищують бойову техніку російських окупантів

Триває 30-й день мужнього протистояння України російському військовому вторгненню. Українські захисники самовіддано стоять на захисті своєї країни та продовжують бойову роботу зі знищення особового складу та бронетехніки ворожої армії росії. І станом на ранок п’ятниці, 25 березня протитанкісти Сухопутних військ ЗС України мають нове досягнення: бійці розбомбили два російські танки.

Роликом, на яких зафіксовано чергові втрати рашистів у вигляді двох знищених танків, поділилися на офіційній сторінці Генерального штабу ЗСУ у Фейсбуку

Перевірені новини про війну і не тільки шукайте у нашому Telegram

"Буде ще! #еТАНЧИК" — говориться у підписі до публікації.

Увага! На відео є нецензурна лексика 18+

Раніше "Телеграф" повідомляв, що склад техніки ЗСУ поповнився ще одним російським танком, який військовослужбовець армії рф добровільно віддав українкою армії і здався в полон за обіцяну винагороду.

Крім цього нова техніка з’явилася і у захисників із Запоріжжя, яким кілька днів тому вдалося підбити російський танк Т-90.

Також нагадаємо, що російська армія продовжує зазнавати втрат на українських землях і лише минулої доби українському складу бійців ЗСУ вдалося збити аж 7 літаків нацистської армії росії. Загалом за місяць протистояння армія загарбників із російської федерації "прощалася" з 15800 військовими.