Виявляйте росіян: Шмигаль навчив європейського міністра прийому з "паляницею"

Читать на русском
Автор
998
Денис Шмигаль
Денис Шмигаль. Фото УП

Назва української випічки може "зламати голову" будь-якому росіянину

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль саркастично відреагував на інформацію з приводу телефонного дзвінка невідомого чоловіка до міністра оборони Британії нібито від його імені та порадив в подальшому вдаватися до кодового слова "паляниця".

Оперативно про головне читайте на нашому каналі Телеграм

Вказану інформацію у п'ятницю, 18 березня, український чиновник оприлюднив на своїй сторінці у Twitter.

Допис Шмигаля у Твітер
Публікація Дениса Шмигаля в соцмережі

"Наступного разу, пане міністре Воллес, попросіть вимовити слово "паляниця", перш ніж почнете розмову. Незважаючи на всі спроби російської дезінформації, світ може бачити, що правда за Україною", — йдеться в тексті публікації.

Варто нагадати, що Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес у четвер, 17 березня, повідомив, що до нього зателефонувала невідома особа і представившись прем'єр-міністром України Денисом Шмигалем, почала із ним спілкуватися. Своє чергою, Воллес не розгубився та задав незнайомцеві кілька навідних питань, на які співрозмовник надати відповіді не зміг. Після цього британський міністр просто перервав розмову, адже зрозумів, що йому телефонує пранкер.

Раніше "Телеграф" повідомляв, як безстрашний українець знімав на відео окупантів з росії та закликав їх сказати промовити слово "паляниця".