У мережі влучно пожартували щодо 1-ї, 2-ї та 22-ї армій світу

Читать на русском
Автор
9276
путін солодко дивиться на лідера Китаю
путін солодко дивиться на лідера Китаю. Фото nikcenter.org

Найсильніші армії світу просто безсилі проти українських військових

Нещодавно росіяни зрозуміли, що не справляються самі у війні з Україною та попросили про допомогу Китай. Жалюгідно звучить, оскільки кривавий диктатор путін просить у своїх сусідів не тільки зброю, а і їжу для військових. А США тим часом застерігає Китай від наслідків будь-якої допомоги росії.

Згідно з рейтингом військової могутності країн світу, на першому рядку знаходиться США, на другій рф, а на третій — Китай. У мережі відзначили, що Україна з її 22-м місцем на тлі ситуації, що склалася, виглядає у виграші.

"Найсильніша армія світу (США) перелякано спостерігає, як друга армія світу (рф) просить допомоги харчами та зброєю у третьої армії світу (Китай), щоб якось продовжити наступ проти 22-ї армії світу, тобто нас. Це чудово", — пишуть у мережі.

Судячи із коментарів, українцям дуже сподобалося таке порівняння. У мережі справедливо зазначили, що головне не кількість, а якість, тож Україна найкраща.

Варто додати, що в Китаї заявили, що не отримували такого запиту від росіян. Крім того, китайські дипломати зазначили, що у їхніх пріоритетах максимальне зниження напруги та досягнення політичного рішення. Вони не підтримують путіна у вирішенні вторгнутися в Україну.

Раніше "Телеграф" повідомляв, як під час виступу на Генасамблеї ООН український посол в ООН Сергій Кислица виступив на засіданні ООН, де запропонував агресору путіну наслідувати приклад Адольфа Гітлера і покінчити з життям у бункері.