Як годують окупантів: сюжет на росТБ насмішив мережу

Читать на русском
Автор
16869
Хліб для окупантів печуть у мізерних кількостях Новина оновлена 10 березня 2022, 18:31
Хліб для окупантів печуть у мізерних кількостях. Фото Скриншот

У мережі відзначають, що мізерне харчування для солдатів росії розраховується з урахуванням мародерства.

Харчування російських військових, які прийшли в Україну вбивати мирне населення, часто стає предметом глузувань у мережі. Спочатку окупантам роздали прострочений сухпайок, тепер стало відомо, що солдати російської армії отримують в день не більше, ніж шматок хліба.

Про це стало відомо із сюжету російського пропагандистського каналу.

У ньому росЗМІ повідомило, що пересувні хлібозаводи, які завезли із собою в Україну, окупанти виготовляють на день 6 тонн хліба. У мережі підрахували, що таким чином на кожного російського солдата на день припадає лише по 40 грамів хліба.

Таке "якісне" забезпечення харчуванням російської армії викликало масу глузувань у мережі.

"Решту "велика армія" мародерить на місці. Так що випікають з урахуванням", "Тут пишуть, що ще годують і цивільне населення : ) це ж RT нічого там ніхто не випікає. У кращому разі у них перловка є з якимсь комбіжиром", "Сумніваюся, що гречка, вона зараз дуже дорога. Але завжди можна поїсти чорнозему", — коментують користувачі.

Раніше в мережі показали сухпайок для біженців з ОРДЛО з пір’ям і кістками, який їм роздали в росії. У мережі така гуманітарна допомога для людей у вигляді ковбаси сумнівної якості та пляшки води викликала бурю емоцій та бурхливу дискусію.