Зеленський звернувся до окупантів: Ваші командири вже все розуміють

Читать на русском
Автор
2594
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський. Фото president.gov.ua

Очільник держави закликав окупантів залишити українські землі добровільно

Президент України Володимир Зеленський звернувся до російських солдатів та дав їм пораду, як вберегти своє життя, наголосивши, що українська армія буде воювати до тих пір, поки не відповість сповна за всіх убитих людей і це чітко відомо російським командирам.

Про це чинний гарант заявив у середу, 9 березня, під час чергового пресбрифінгу.

"Російські солдати! Ви ще маєте шанс вижити. Майже два тижні нашого опору показали, що ми не здамося. Що ми воюватимемо, доки не повернемо свою землю і доки не відповімо сповна за всіх наших убитих людей. За вбитих дітей.", — сказав президент.

Окрім цього, Зеленський додав, що окупанти не повинні вірити російським командирам, які говорять про те, що росія ще має шанси виграти у цій війні, адже крім смерті або полону в Україні вони вже нічого не отримають.

"Вас тут нічого не чекає. Крім полону чи загибелі, ви забираєте наші життя та віддасте свої. І ми знаємо – у нас є перехоплення – що ваші командири вже все розуміють.", — заявив Зеленський.

Наостанок гарант вкотре закликав російську армію залишити українські будинки та повернутися до миру.

Звернення президента України до населення

Раніше "Телеграф" повідомляв, що 8 березня президент Зеленський із потужною промовою виступив перед Британським парламентом, згадавши легендарні слова Вінстона Черчілля.