Доктор Комаровський записав гнівне звернення до росіян та білорусів (відео)

Читать на русском
Автор
5761
Лікар Комаровський звернувся до росіян
Лікар Комаровський звернувся до росіян. Фото Украинская правда

Комаровський підкреслив, що щоранку простих українців починається з обдзвону рідних з метою дізнатися, чи вони живі.

Знаменитий український лікар Євген Комаровський звернувся до дописувачів з Росії та Білорусі. Він записав гнівне звернення, в якому нагадав їм, що поки вони спокійно снідають і обідають у своїх будинках в Україні триває війна.

Звернення він виклав у своєму інстаграмі.

"Привіт, дописувачі мої дорогі. Доброго ранку, вихідний сьогодні. Поснідали, зубки почистили? А знаєте з чого починається ранок в Україні? З того, що ми обдзвонюємо всіх, кого не бачили вночі. Від яких звістки не було. Запитуємо: живі — ні. Коли довго не беруть трубку — б’ємося в істериці", — розповів росіянам Комаровський.

Він також зазначив, як добре горять машини російської армії від українських коктейлів Молотова.

"Ви знаєте, у Харкові горять "тигри". Знаєте, хто такі "тигри"? Машинки російської армії. Визволителі, бл**ь, приїхали! Вони горять класно. Наші роблять коктейлі спеціальні. Називаються "бандерівське смузі". Замість "коктейлю" Молотова". У нас війна, хлопці, війна. Зубки почистили, поснідали? Готуйтеся обідати", — сказав Комаровський.

Раніше в мережі було опубліковано відео з полоненими російськими солдатами. Вони стоять навколішки і бояться навіть підняти очі на українських бійців. На іншому відео знято полонений російський кулеметник у Харкові. Відповідаючи на запитання українського бійця, наляканий росіянин мало не плаче.