Підстрілили свої ж: з’явилося відео допиту чергового російського бранця

Читать на русском
Автор
10217
Допит російського бранця
Допит російського бранця

Російські загарбники запевняють своїх солдатів, що першою напала Україна.

Другий день точаться бої між Росією та Україною, і весь цей час українські захисники мужньо борються з окупантами. Їм уже вдалося спалити цілу колону російських загарбників та взяти в полон кілька бійців із РФ.

На телеграм-каналі "Оперативний ЗСУ" з’явилося відео допиту одного з полонених, який розповів багато "цікавого".

Хлопець зізнався, що російські головнокомандувачі і офіцери запевняли їх, що Україна напала першою на РФ і вони їдуть захищати свою Батьківщину. Також полонений зазначив, що російські військові не очікували такого опору від українських захисників.

Зазначимо, що російський полонений перебуває в лікарні, а потрапив туди тому, що його підстрелили свої ж, а лейтенанта, під керівництвом якого він служив, взагалі вбили — свої ж.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що напередодні, 24 лютого, лідер країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок "військової спецоперації" проти України. Після відповідної заяви у різних куточках української держави серійно лунали вибухи. Згідно з наявними даними, під час побоїща, що розгорнувся на території аеропорту в Гостомелі, російський десант українським бійцям все ж таки вдалося відбити.

Вже в п’ятницю, 25 лютого, триває другий день війни Росії з Україною, тому президент Володимир Зеленський звернувся до громадян країни та закликав "зупиняти ворога скрізь, де його видно".

Також нагадаємо, що внаслідок російських обстрілів біля станції метро "Харківська" у Києві в ніч на 25 лютого травми різного ступеня тяжкості отримали вісім людей.

Крім того, ми писали Росія зробила авіаудар по столиці прямо посеред ночі, після чого уламки однієї з ракет впали на будинок багатоповерхового житлового будинку.