Російські танки черевом догори: українські військові поділилися ефектними знімками з поля бою (фото)

Читать на русском
Автор
5858
Результативні бої українських військових
Результативні бої українських військових. Фото Колаж "Телеграфу"

Сухопутні сили обстоюють незалежність України та знешкоджують супротивника

Українські бійці, які по всій території країни ведуть запеклу боротьбу з військами Путіна після нападу Росії на Україну 24 лютого, діляться інформацією про завдані втрати ворогові. Фотографії з’явилися на сторінці "Сухопутні війська Збройних сил України" у Фейсбуці у п’ятницю, 25 лютого.

Так, можна побачити повалених окупантів і техніку, яку знешкодила українська армія. Деякі танки перевернуті догори, а дула загрузли в землі.

Танк РФ
Фото: Сухопутні війська ЗСУ
Російський танк
Фото: Сухопутні війська ЗСУ
Війна в Україні
Фото: Сухопутні війська ЗСУ

Зазначимо, деякі фотографії можуть містити сцени насильства або важкий для сприйняття контент. Тому переглянути всі опубліковані ЗСУ знімки можна за посиланням у Телеграм-каналі Telegraf_black (фото 18+).

Додамо, що у коментарях до публікації нашим бійцям дякують і дуже їх підтримують. А ще просять більше публікувати фото з місця боїв.

Нагадаємо, Чернігів продовжує оборонятися та протидіяти наступу ворога. Так, українським бійцям вдалося знищити два десятки танків РФ у Чернігівському регіоні. Колона ворожої техніки рухалася з боку Ріпок до Чернігова.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що моральний дух противника дедалі слабший, тому у Путіна пішли на зміцнення сил. Стало відомо, що величезні колони військової техніки рухаються з Білорусі до України. Очевидці опублікували відео.

Водночас, і на Україну чекає підмога. Польща пообіцяла підтримати нашу країну у боротьбі за незалежність матеріально: йдеться про суму в 4 млрд злотих.