Як швидко повідомити про ворожі мітки на дорогах

Читать на русском
Автор
2972
Мітки окупантів
Мітки окупантів

Кіберполіція створила спеціальний бот для повідомлень про знайдені мітки

Російські окупанти продовжують залишати на дорогах України спеціальні нічні позначки. Ворожа армія, яка вдерлася в Україну в четвер уранці, 24 лютого, за допомогою спеціальних значків хоче полегшити собі наступ у нічний час.

Крім того, що їх необхідно знищувати, їх ще й можна фіксувати, а дані відправляти в єдину базу на Google Maps. Кіберполіція України повідомляє, що створила спеціальний бот для повідомлень про виявлені мітки, які окупанти залишають на дорогах.

Можна сфотографувати точки і вони потраплять до єдиної бази на Google Maps.

Нагадаємо, щоб не допустити російські війська до столиці України було підірвано кілька мостів через річки на підходах до міста.

Також в Україні продовжуються зіткнення по лінії фронту – втрачено Конотоп. Ведуться бої на півдні України. Атака йде і через електронні засоби зв’язку — пошту та соцмережі. Українців попереджають не переходити за неперевіреними посиланнями, а також не довіряти російським фейкам.

"Телеграф" збирає та публікує в режимі онлайн усі ключові події в Україні та світі у зв’язку з російським нападом у матеріалі "Війна: війська Путіна прорвали кордон, Росія веде обстріл міст по всій карті України".