Готують до анексії? Окупанти вийшли на новий рівень пропаганди у Мелітополі

Читать на русском
Автор
4704
Пропагандисти путінського режиму в Мелітополі не сплять
Пропагандисти путінського режиму в Мелітополі не сплять. Фото telegraf.com.ua

Жителів черешневої столиці України явно готують до насильницького "приєднання"

На п’ятий місяць окупації загарбники Мелітополя не припиняють спроби русифікації міста у зв’язку з підготовкою до "референдуму" 11 вересня, — на вулицях з’явилося ще більше проросійських бордів, а також місцевим жителям почали роздавати пропагандистські газети.

У розпорядження "Телеграфу" потрапили знімки однієї з них, які показують масштаби, як сильно окупанти та колаборанти спотворюють інформацію у спробі викликати у мелітопольців симпатію до росії.

Перший випуск "Запорізького вісника" окупантів випустили 12 липня, і першу ж сторінку "прикрашає" цитата кривавого диктатора володимира путіна з його старою фотографією.

Запорізький вісник путін Мелітополь
Обкладинка "Запорізького вісника"

У кращих традиціях російської пропаганди, на сторінках повно суджень про "українських карателів", дезінформації про нібито успіхи загарбників на українській землі, перекручені дані про нібито великі розміри пенсій і зарплат у росії.

На сторінках розмістили багато явно вигаданих або принаймні прикрашених звернень від мешканців Запорізької області, що радіють "руському миру":

Активно цитують на сторінках головного зрадника України в регіоні — "губернатора" окупантів Євгена Балицького:

"Родзинка" номера — реклама пропагандистських Telegram-каналів, розміщена поряд з кросвордами.

Просто вдумайтеся в абсурдність ситуації: реклама сучасних засобів інформації за допомогою друкованої преси, яку переважно читає старше населення, яке часто не має смартфонів та навичок використання месенджерів.

Окупанти рекламують Телеграм-канали у газеті

Крім того, весь Мелітополь зараз у пропагандистських бордах із путіним, явно приурочених до підготовки до "референдуму" про приєднання до рф.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав, які зараз ціни в окупованому Мелітополі.