"Іншого виходу не було": російська біатлоністка підтримала путіна та війну з Україною

Читати російською
Автор

Спортсменка плаче, що її не допустять до міжнародних стартів

Російська біатлоністка Поліна Плюсніна висловилася про усунення збірної рф від міжнародних змагань, що сталося через вторгнення армії росії в Україну.

Відповідний коментар біатлоністки доступний на stolica-s.su.

Плюсніна заявила, що ревіла кілька днів, як дізналася про рішення біатлонної влади по росії. Вона підтримує дії президента рф володимира путіна, який розв’язав війну в Україні. Поліна вважає, що іншого виходу із ситуації, що склалася, не було. При цьому спортсменка заявила, що росія все подолає, адже "руські вміють терпіти".

"Образливо, що так відбувається. Чесно кажучи, я ревіла два дні, дізнавшись, що росіян усунули від міжнародних стартів. Друзі та родичі мене заспокоювали. Підтримка рідних допомогла, настрій помінявся. Тому я інакше реагую на те, що сталося. Якщо таке трапилося, значить, так і має бути. Нічого страшного, потерпимо. Руським багато доводиться долати. Подолаємо і це. Я завжди підтримую керівників рідної держави. Якщо подібний конфлікт трапився, значить іншого виходу не було", — сказала Плюсніна.

У мережі висміяли Плюсніну за манію величі, а також нагадали спортсменці про звірства росіян в Україні.

У мережі висміяли біатлоністку Плюсніну за підтримку режиму

Раніше радянський чемпіон заявив, що Захід ще приповзе до Росії на колінах у зв’язку з усуненням росіян від міжнародного біатлону.

Нагадаємо, російська біатлоністка сказала, що їй мало заплатили за патріотизм.