Зінченко розплакався, говорячи про війну перед матчем із Шотландією

Читать на русском
Автор
Олександр Зінченко
Олександр Зінченко. Фото Screenshot

Футболіст розуміє, чого хочуть українці зараз

Футболіст збірної України Олександр Зінченко перед найважливішою грою відбору на ЧС-2022 із Шотландією не стримав емоцій.

Відповідне відео з’явилося на сторінці УАФ у YouTube.

ШОТЛАНДІЯ — УКРАЇНА: ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Захисник "Ман Сіті" та збірної України взяв участь у пресконференції, присвяченій грі. На запитання щодо можливого успіху (вихід на ЧС) Зінченко заявив, що всі українці хочуть, щоб війна закінчилася. У цей момент на обличчі гравця з’явилися сльози.

"У кожного з українців є головна мрія – зупинити війну. Я розмовляв із багатьма людьми з різних країн. Я розмовляв із маленькими українцями. Діти нічого не розуміють, але кажуть одне: "Я мрію про те, щоб війна закінчилася". Але якщо казати про футбол, то у нас теж є мрія – поїхати на чемпіонат світу і подарувати ці емоції українцям у цей непростий час. Тому що вони на це заслуговують", — заявив Зінченко.

Нагадаємо, матч Шотландія — Україна відбудеться у середу, 1 червня. Цей поєдинок можна буде подивитися на ТБ, а букмекери вже дали свій прогноз.

Раніше повідомлялося, що головний тренер збірної України Олександр Петраков дав дивні відповіді на пресконференції у Хорватії.