Колишніх футболістів "Шахтаря" загребли в армію "ДНР" прямо з вулиці: одного — вбито, другого — важко поранено

Читать на русском
Автор
2426
Вадим Солодкий та Олександр Воскобойник
Вадим Солодкий та Олександр Воскобойник. Фото Wikipedia

Ексфутболісти потрапили під примусову мобілізацію

Колишні українські футболісти, вихованці донецького "Шахтаря" Вадим Солодкий та Олександр Воскобойник потрапили під насильницьку мобілізацію в ОРДЛО, що закінчилося для них трагічно.

Про це у своєму telеgram-каналі повідомив відомий російський коментатор Олексій Андронов.

Андронов розповів, що 46-річного Воскобойника та 51-річного Солодкого "замели у Донецьку воювати". У результаті Вадим був убитий, а Олександра тяжко поранили у ноги. Олексій зазначив, що пораненого Воскобойника спочатку доставили до Новоазовська, а потім до Москви. Коментатор додав, що у лікарні у бойовиків "ДНР" не має навіть нашатирного спирту.

"Напевно, ви вже десь щось читали про "мобілізацію" у так званих "ДНР/ЛНР". Люди, що думають, мабуть, навіть про неї щось розуміють. Можу і я дещо розповісти… Може, ви й не чули про таких людей — Олександр Воскобойник (грав за Шахтар) та Вадим Солодкий (Металург Донецьк). Обидва — вихованці Шахтаря, грали в 90-х. Обох замели на вулицях Донецька воювати. Воск важко поранений у ноги, Солод — убитий", — написав Андронов.

Нагадаємо, окупанти відправляють "на забій" студентів та музикантів із Донбасу.

Раніше повідомлялося, що у бою з окупантами загинув відомий український боксер, який виступав за "Українських отаманів".