кремлю слід побоюватися: Буданов зробив лякаючу для росіян заяву

Читать на русском
Автор
7967
Кирило Буданов натякає, що найближчим часом новини про нову "бавовну" в росії знову з'являться
Кирило Буданов натякає, що найближчим часом новини про нову "бавовну" в росії знову з'являться. Фото Колаж "Телеграфу"

Проблеми триватимуть, доки рф не забере свої руки від України та її територій

Очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив, що боротьба з окупантами триває на всіх рівнях, включаючи територію самої рф. Він підтвердив, що в росії є достатня кількість "українських агентів", які створюють додаткові проблеми російській владі та армії. Постійна підривна робота всередині федерації, як і підготовка до масштабного наступу, допомагає Україні наблизити перемогу,

Такі нюанси Буданов розкрив в інтерв'ю The Washington Post. При цьому він не підтвердив, що українські спецслужби мають будь-який стосунок до ударів по стратегічних бомбардувальниках на аеродромах росії. Як відомо, саме ці літаки російські окупанти використовували для ударів по мирних містах і селах України.

За словами головного розвідника, наразі у росіян розвіяні більшість ілюзій безпеки.

"Є люди, які закладають вибухівку. Є дрони. Поки не відновиться територіальна цілісність України, всередині росії будуть проблеми", — попереджає Кирило Буданов.

Також він зазначив, що в кремлі можуть бути прибічники України, що принесе додаткові плоди у російсько-українській війні.

"На цій території дійсно є люди, з якими дуже легко працювати, люди, яка розуміють, що росія має бути іншою. І ми підтримуємо таких людей", — зазначив Буданов.

Зазначимо, що це вже не перший "анонс" від Буданова, у якому він відверто попереджає російських окупантів про неприємні сюрпризи в тилу. Раніше він про це казав в інтерв'ю західним медіа, де також розповідав загалом про майбутнє рф, хвороби путіна та постачання зброї від Заходу.

Крім цього "Телеграф" писав, що Кирило Буданов загалом думає про перспективи подальшого розвитку війни.

Додамо, що майже 100% населення Росії не розуміє, навіщо кремль влаштував криваву бійню в Україні. Зате поступово приходить розуміння: як мінімум двом-трьом поколінням доведеться нести важку розплату за безумство, що твориться, крім і без того космічних втрат на фронті.