У путіна сказали, хто від росії підпише угоду щодо зерна

Читать на русском
Автор
1219
Посередниками у переговорах України та країни-агресора виступають Туреччина та ООН
Посередниками у переговорах України та країни-агресора виступають Туреччина та ООН. Фото telegraf.com.ua

Документ можуть підписати вже 22 липня

Зернові переговори, зважаючи на все, завершилися дипломатичним успіхом, адже в росії вже визначили парламентаря, який поставить свій підпис під договір між трьома країнами та ООН. Кремлівський режим буде представлений міністром оборони рф сергієм шойгу.

Про це повідомляє російське видання "РИА Новости", передає "Телеграф". Прокремлівські журналісти посилаються на заяву головного рупора Кремля, прессекретаря путіна дмитра пєскова.

Згідно з наявною інформацією, шойгу вже прибув до Туреччини, де має відбутися підписання чотиристороннього документа. Захід має відбутися у п’ятницю, 22 липня.

Кремлівські політики утримуються від будь-яких коментарів щодо документа, який мають намір підписати представники України, Туреччини, ООН та росії. пєсков пообіцяв, що всі роз’яснення будуть пізніше — якщо процес підписання все ж таки увінчається успіхом.

Як зазначає "РБК-Україна", українську державу має представляти очільник Міністерства інфраструктури Олександр Кубраков.

Слід нагадати, що про перший успіх у переговорах щодо зерна стало відомо трохи більше тижня тому, ще 13 липня.

"Телеграф" писав, що Україні можуть розблокувати морські шляхи одразу з трьох портів, які здійснюють транспортування зернових. У їхньому списку були Чорноморськ, Південний, а також Одеса.