Ватажок бойовиків "ДНР" зробив гучні заяви щодо України та "спецоперації"

Читать на русском
Автор
18976
пушилін намагається вдавати, ніби все йде за планом, хоча це не так
пушилін намагається вдавати, ніби все йде за планом, хоча це не так

У проросійських приспівував своє бачення ситуації

Поки росіяни на Донбасі намагаються наступати у напрямку Бахмута, верхівка прокремлівських терористів з ОРДЛО вирушила з візитом до Москви. Принаймні ватажок бойовиків "ДНР" деніс пушилін, який навіть встиг уже чимало набрехати про "спецоперацію" в Україні журналістам російських ЗМІ.

Про головні заяви пушиліну для "РИА Новости" докладніше розповість "Телеграф". Серед іншого він розповів про ймовірні терміни закінчення російсько-української війни, а також можливість приєднання Донбасу до рф.

Свіжі факти та аналітика – достовірно про війну з росією

Про кінець війни. На думку пушилина, активні воєнні дії продовжаться максимум до кінця 2022 року.

Про вихід на "кордони" області. Ватажок бойовиків "ДНР" не заперечує, що однією з цілей був вихід на "конституційні кордони" Донецької області, проте зараз уже не впевнений, що це закінчиться. Він зазначає, що через постачання західної зброї російські війська можуть і не зупинитися на "визволенні Донбасу".

Крім цього, пушиліна запитали щодо боїв за Одесу, і терорист припустив, що на "визволення" заслуговують всі "російські міста".

Про злиття з росією. деніс пушилин не виключає того, що т.зв. "ДНР" спробує стати однією з частин російської федерації. Проте стверджує, що є свої нюанси.

"Зараз ми сконцентровані на військовій "спецоперації", — заявив він. — Тобто це питання... його ми поставимо повною мірою тільки після "СВО".

Про Україну. Розмірковував бойовик і про майбутнє української держави. При цьому повторив наративи заступника голови Радбезу Дмитра Медведєва, який днями заявив, що в найближчі два роки України просто не стане.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав, що у пушиліна знайшли новий спосіб спробувати приєднати невизнану "ДНР" до росії.

Крім цього, ми розповідали, що бойовик думає щодо можливості помилування засуджених до страти іноземних бійців ЗСУ.