лавров нахамив журналісту за незручне питання про Україну (відео)

Читать на русском
Автор
3529
лавров не вигадав нічого кращого, ніж образити українців, включаючи президента
лавров не вигадав нічого кращого, ніж образити українців, включаючи президента. Фото росЗМІ

Питання про зерно розлютило лаврова

Незважаючи на низку незаперечних доказів крадіжки росією зерна в Україні, у кремлі досі намагаються заперечувати свою провину в цьому.

На пряме запитання українського журналіста про долю вкраденого та вивезеного з України майна міністр закордонних справ рф сергій лавров відповів йому відвертим хамством. Відео його відповіді широко розтиражували пропагандисти.

"Що зі вкраденого в Україні, крім зерна, вже вдалося реалізувати?" — запитав український журналіст.

Оперативно про головне читайте у нашому Телеграмі

лавров огризнувся: "У вас увесь час голова болить про те, де б чого поцупити, і думаєте, що всі так чинять?".

Він заявив, ніби росія звільняє Україну від вигаданого "неонацистського режиму" і нібито не перешкоджає транспортуванню зерна.

Насамкінець лавров вирішив ще й образити українського президента: "Потрібно, щоб пан Зеленський дав команду, якщо він ще чимось там командує, щоб дозволили іноземним та українським судам вийти у Чорне море".

Варто зауважити, що росія вже тривалий час вживає заходів, спрямованих на створення в Україні нового Голодомору, — заважала посівній кампанії, руйнує склади з запасами, краде украї йнське зерно і вивозитього потягами та кораблями.

Як повідомляв "Телеграф", раніше в мережі з’явилися супутникові знімки, як кораблі вивозили з Криму в рф вкрадене в Україні зерно.