З мобілізацією у путіна не вийшло: українська розвідка назвала наступний крок кремля

Читать на русском
Автор
7517
Для путіна цілком нормально дозволити вбити росіян для створення пропагандистської картинки
Для путіна цілком нормально дозволити вбити росіян для створення пропагандистської картинки

Росіянам, які живуть у прикордонних районах з Україною, варто занепокоїтися про свою безпеку через плани влади

У росії планують здійснити низку терористичних атак, щоб звинуватити в трагедії українську армію, як це вже сталося з нафтобазою під Білгородом. Під загрозою знаходяться житлові квартали, школи та лікарні у Криму та Білгородській області.

Таку інформацію повідомили у пресслужбі Головного управління розвідки Міноборони України 12 квітня.

Свіжі факти та аналітика – достовірно про війну з росією

За словами глави відомства Кирила Буданова, армія рф може здійснити ракетний або бомбовий удар по власних населених пунктах чи в окупованому Криму. Також можливе проведення мінування частини будівель заради картинки на телебаченні та розповсюдження ще більшої ненависті до України.

Буданов наголошує, що початкова причина виникнення такої ідеї – провал росії з мобілізацією населення на війну.

"Цілком можливо, що ці теракти подаватимуться як помста українців за Бучу та Краматорськ, і як виправдання жорстокості проти українського мирного населення", — підкреслив глава розвідки.

Фахівець наголошує — у росії дедалі більше розгойдується антиукраїнська пропаганда, а на прикордонних із Україною областях намагаються "розганяти" паніку, що змушує місцевих повірити у можливий наступ ЗСУ.

Нагадаємо, що українців уже намагалися звинуватити у нібито обстрілі прикордонного пункту російських військових у Курській області. При цьому жодних підтверджень своїм словам місцеві чиновники не надали.

Громадяни України ж просто тішаться тим, як "прості росіяни" реагують на ймовірну загрозу з боку нашої держави і всіляко тролять мешканців Курської області у соцмережах. Також безліч жартів з’явилося і після інформації про пошкодження залізничних шляхів у Білгородській області.