У путіна прокоментували можливість зустрічі із Зеленським: є одне "але"

Читать на русском
Автор
2078
Володимир Зеленський та володимир путін
Володимир Зеленський та володимир путін. Фото Колаж "Телеграфу"

росія хоче максимально підготуватися

Прессекретар кривавого диктатора володимира путіна Дмитро Пєсков повідомив, що зустріч путіна та українського президента Володимира Зеленського можлива, але попередньо потрібно визначитися з темами для обговорення та результатом. Про такі переговори знову заговорили після слів глави МЗС Туреччини Мевлюта Чавушоглу про згоду на таку зустріч путіна. У Росії ці слова не спростували.

Як повідомляє російський "Інтерфакс" у Кремлі, заявляють, що не заперечували можливості зустрічі президентів. Очікуваний результат та порядок денний зустрічі — поки що єдині озвучені моменти інтересу російської сторони в темі особистого діалогу двох глав держав.

Раніше стало відомо, що переговори України та Росії, три раунди яких уже пройшло, мають незабаром відновитися. У перспективі — укладання багатокомпонентного договору, що містить чотири основні напрями, серед яких — припинення війни та виведення військ Росії з нашої країни.

"Телеграф" повідомляв, що українські переговорники працюють максимально. Зустрічі відбуваються у спеціальних робочих групах у відеоформаті.