путін змінив позицію щодо переговорів із Зеленським: що це означає

Читать на русском
Автор
53461
Прямий діалог політиків вважають вельми можливим
Прямий діалог політиків вважають вельми можливим. Фото Колаж "Телеграфу"

У кремлі настрої щодо переговорів із Україною змінюються щодня

Український президент Володимир Зеленський все ж таки може отримати можливість провести прямий діалог з кривавим диктатором Володимиром Путіним. Про це заговорили після зустрічі глав МЗС України та Росії Дмитра Кулеби та Сергія Лаврова в Анталії.

Інформацію повідомляє CNN, посилаючись на слова міністра закордонних справ Туреччини Маелюта Чавушоглу.

Чиновник запевняє, ніби путін не відмовляється від діалогу із Зеленським. Нібито про це глава держави-агресора повідомляв і турецькому президенту Реджепу Ердогану.

Особисті ж переговори Кулеби і лаврова, на думку Чавушоглу, могли започаткувати більш конструктивну дипломатію між воюючими країнами.

"Ніхто не повинен очікувати чудес від однієї зустрічі, але зустріч на рівні міністрів — це важливий початок", — висловив свою думку голова турецького МЗС.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося, нібито особисті переговори Зеленського та Путіна вперше стали предметом обговорення на рівні міністерств під час форуму в Анталії. Тоді Сергій Лавров заявив, що в кремлі не заперечують можливості проведення двосторонньої бесіди між президентами України та Росії.

До цього ж росія всіляко уникала бажання спілкуватися з українським лідером Володимиром Зеленським, аргументуючи це тим, что краще вести діалог із США.