Межа вже перейдена, і агресор підписав собі найсуворіший вирок — психіатр

Читать на русском
Автор
22683
Путін прорахувався, напавши на Україну
Путін прорахувався, напавши на Україну. Фото reuters.com

Українцям варто зберігати спокій

Вторгнення російської армії на територію України вказує на те, що РФ перетворюється із великої країни на тоталітарне і дике злочинне угрупування. Дії Володимира Путіна мають оцінюватися як підштовхування Росії до остаточного розпаду.

Такими спостереженнями поділився у власному Facebook відомий київський психіатр Євген Воронков.

На його думку, Кремль своїми діями власноруч запустив механізм самознищення. Наразі до цього залишилося небагато.

"Межа вже перейдена, і агресор підписав собі найсуворіший вирок, — переконаний він. — Я звертаюся до друзів, колег та громадян усіх країн підтримати Україну в нашій боротьбі та вчинити руйнівний і небувалий тиск на нелюдський режим, що зазіхнув на всю світову спільноту та порядок".

Українців же Воронков закликав зберігати розсудливість та спокій, а також відмовитися від паніки. Психіатр вважає, що ми маємо бути готовими до важливих випробувань, які з честю пройдемо.

"Тут в нагоді стає неквапливість, холодний розсуд та, головне, збереження власної гідності й честі, які зараз дорожчі за все. Це рятівні цінності. Вони разом зі стійкістю та непохитністю обеззброюють та лякають будь-якого ворога", — певен спеціаліст.

Зазначимо, що попри всі намагання путінської армії захопити Київ та інші важливі міста і об'єкти інфраструктури в Україні, противники зазнають важких втрат.

На думку журналіста Юрія Бутусова, це і не дивно, адже українці воюють за власну землю, а не за міфічних "бендеровців", про яких постійно люблять заявляти у Кремлі.