Росіяни атакували Одесу ракетами: є попадання та постраждалі (відео)

Читать на русском
Автор
7381
Увечері 21 березня Одесою випустили ракети і, ймовірно, БПЛА
Увечері 21 березня Одесою випустили ракети і, ймовірно, БПЛА. Фото Ілюстративне фото

Місцева влада повідомила, що на Одещині працює ППО

Увечері 21 березня на півдні України в Одесі пролунали вибухи, є інформація про запуск дронів-камікадзе "Шахед". Російські паблики повідомляють, що це "акт відплати" за удар ЗСУ по Джанкою ввечері 20 березня.

Спікер Одеської військової адміністрації Сергій Братчук у своєму Telegram-каналі підтвердив інформацію та закликав мешканців Одеси та області не виходити з укриттів. Одесити попереджають про роботу ворожої тактичної авіації.

Оновлено 21:00. Російська армія вдарила по Одеській області літаками СУ-35. Сили ПВО збили більшу частину ракет, але є влучання у житловий будинок — він частково пошкоджений, повідомляють в Одеській районній військовій адміністрації. Також відомо про постраждалих, але загиблих в результаті атаки на регіон немає. Пожежу від влучання ракети до будинку оперативно ліквідували підрозділи ДСНС, повідомив начальник Одеської РВА Юрій Крук.

Повітряну тривогу в регіоні оголосили о 19:30, а перші повідомлення про звуки вибухів з’явилися приблизно о 19:40. У місцевих пабликах повідомляють, що російські ракети летять у бік Одеси, Затоки, Тузли, Біляївки та інших населених пунктів в області. Місцеві жителі повідомляють, що в деяких районах міста було чутно вибухи — попередньо це робота ППО. Інформації про влучення зараз немає. Сергій Братчук закликає одеситів дотримуватись правил безпеки та довіряти офіційним джерелам інформації.

У російських пабликах заявили, що удари по Одесі та області – це "акт відплати". Ціллю нібито став аеродром "Шкільний", на якому навіть зафіксовані "прильоти". Підтверджують росіяни і запуск дронів-камікадзе.

"Також у бік України зараз летять наші дрони-камікадзе "Шахид/Герань", — пишуть у проросійських пабліках.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що російські партизани взяли на себе відповідальність за підрив будівлі ФСБ у Ростові. Також вони розповіли, скільки коштувала диверсія.