Ракетна атака по Одесі, мінімум 7 вибухів: що відомо

Читать на русском
Автор
4853
Окупанти б'ють по Одесі залпами ракет Новина оновлена 10 травня 2022, 07:34
Окупанти б'ють по Одесі залпами ракет. Фото ukrinform.ua

Небо над містом закрило клубами диму

У понеділок, 9 травня, російські окупанти випустили по Одесі одразу декілька ракет. Мешканці міста повідомляють як мінімум про сім вибухів.

Про це пишуть місцеві Telegram-канали.

Надійне джерело новин про війну – підпишись на наш Telegram

За попередньою інформацією, декілька ракет вдалося збити протиповітряній обороні, однак "прильотів" по об'єктах інфраструктури уникнути не вдалося. У мережі з'явилося повідомлення, що після потрапляння снаряду виникла пожежа в одному з торгових центрів міста. Адреси не називають зі зрозумілих причин.

Тим часом небо над Одесою затягнуло клубами диму. Особливо сильно димить над місцем пожежі, очевидно, що пожежа у ТЦ дуже сильна.

Небо над Одесою після прильотів ворожих ракет 9 травня
Небо над Одесою після прильотів ворожих ракет 9 травня

Тим часом пресслужба міської ради Одеси опублікувала наслідки попереднього ракетного обстрілу Одеси, коли окупанти випустили по місту 3 ракети типу "Кинджал". Тоді було зафіксовано влучання в об'єкти туристичної інфраструктури — зруйновано 5 будівель, постраждали 2 особи, яких доставили в лікарню.

UPD: по Одесі випустили 7 ракет, деякі з них були гіперзвуковими типу "Кинжал", вони влучили у торговий центр та склад готової продукції, що не мала відношення до військової сфери. Загинула одна людина, ще п'ятеро постраждали.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що ракетні обстріли Одеси тривають останні кілька днів. Окупанти криють місто як вдень, так і вночі, руйнуючи житлові будинки та інші об'єкти цивільної інфраструктури.