Фото з його весілля облетіли весь світ та потрапили до The Times: на фронті загинув український військовий

Читать на русском
Автор
6961
На війні загинув В’ячеслав Хохлюк
На війні загинув В’ячеслав Хохлюк. Фото Колаж

Воїнові було 43 роки

Війна день за днем забирає життя хоробрих українських воїнів. Стало відомо про смерть В’ячеслава Хохлюка, який брав участь у звільненні Київщини від окупантів та був начальником зв’язку батальйону у п’ятій окремій штурмовій бригаді.

Лише у квітні минулого року фотографії з його весілля облетіли весь світ та потрапили до британської газети The Times. Про це повідомляє видання "Вечірній Київ".

Фото: Михайло Палінчак

Зі своєю коханою Анастасією Мохіною, яка, як і В’ячеслав, була у 112-ій бригаді територіальної оборони Києва, воїн розписався на Старокиївській горі у Києві 7 квітня 2022 року. Весілля під час війни тоді стало справді гучною подією, яку із захопленням обговорювали й за межами України.

Фото: Михайло Палінчак

"Відтепер офіційно чоловік і дружина. Замість сукні — форма, розписує комбат, на плечі не сумочка, а автомат, проте поряд найкращі люди, без яких такого свята просто не вийшло б! Цей день для нас — це мільйон обіймів, теплих слів, красивих квітів і справжніх і щирих людей поряд. Ви всі найкращі!" — написала того дня у своєму Instagram Анастасія.

Фото: Михайло Палінчак

Щастя цієї молодої пари вже за рік після весілля розбила жорстока війна. У квітні цього року стало відомо, що у боях за Україну В’ячеслав Хохлюк загинув. Прощання з героєм відбулося 27 квітня у столиці на Байковому цвинтарі.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що на фронті загинув популярний радіоведучий Дмитро Сірик, який хоробро став на захист Батьківщини у березні 2022 року.