“Це нещасні, хворі люди”: військовий психолог розповів, з ким ЗСУ воюють під Бахмутом

Читать на русском
Автор
1657
Полонені росіяни під Вугледаром, що за 100 км від Бахмута
Полонені росіяни під Вугледаром, що за 100 км від Бахмута. Фото телеграм-канал "Радикальня"

Військовий психолог тепер сприймає росіян дещо по-іншому

Українські військові воюють під Бахмутом із помилками природи, вважає військовий психолог Олексій Скиртач. Він розповів, що бачив кількох полонених бійців ПВК "Вагнер", де зараз великі проблеми з набором "гарматного м’яса". У психолога залишилися відповідні враження.

Олексій поділився своїми думками щодо ворожих найманців в інтерв’ю "Українській правді". Він бачив шістьох полонених "вагнерівців" — частину до Нового року, частину після.

- Коли я був у Бахмуті, бачив шістьох полонених "вагнерівців", чотирьох до Нового року та ще двох після. Усі по метр шістдесят, з якогось "заж*п'я". Самий міський пацан там був із Смоленська. Не зеки. Говорять, гроші потрібні, тому і пішли. Це нещасні, хворі люди. Природа чи Бог помилилися, що вони взагалі з'явилися на світ, — говорить психолог.

Так само спеціаліст ставиться і до російського вождя путіна. На його думку, цю людину "чмирили" в дитинстві, воно у нього було нещасним. Тепер за таке дитинство розплачується увесь світ.

- Раніше в мене була одна лише ненависть і агресія до ворогів. А тепер ставлення до них (пауза) – як до хворих, — ділиться думками спеціаліст.

Нагадаємо, у вербувальників ПВК "Вагнер" почалися серйозні проблеми з вербуванням нових "зеків". Ті питають, скільки живих залишилося після першого набору. Також нещодавно з’явилося відео, де "вагнерівці" зарубали свого командира сокирою. Ймовірно, через неприязнь.