Скандал із Оленою Шуляк: нардеп вибачилася перед пораненим військовим

Читать на русском
Автор
4437
Олена Шуляк
Олена Шуляк. Фото telegraf.com.ua

Шуляк подякувала захисникам України

Голова партії "Слуга народу" Олена Шуляк, мабуть, захотіла поставити крапку у гучному скандалі, під час якого її звинуватили в неповазі до пораненого бійця ЗСУ. Нардеп вибачилася і висловила подяку всім захисникам.

На своїй сторінці у Facebook, Олена Шуляк заявила, що головною метою її зустрічей з українськими воїнами, як на передовій, так і в тилу є підтримка та допомога тим, хто сьогодні захищає країну, а також надання їм впевненості у тому, що вони мають грати провідну роль відновлення країни.

"Саме для цього реальні справи нашої партії: безпосередня допомога військовим підрозділам та спрямування 130 млн грн партійних коштів на потреби армії", — додала Шуляк.

Також глава "СН" вибачилася за вимовлені нею слова.

"Якщо якісь мої вчинки чи слова чимось образили бійця, я прошу вибачення. Я точно цього не хотіла, не планувала і не прагнула. А якщо це так було сприйнято — перепрошую", — сказала Шуляк.

Нагадаємо, що неприємна історія з Оленою Шуляк виникла, коли боєць ЗСУ і юрист Олег Симороз звинуватив її в тому, що вона увірвалася до нього в палату госпіталя і влаштувала скандал, поки він перебував на реабілітації після втрати обох ніг на Донбасі. Причиною для цього стала критика солдата на адресу законопроекту 5655, який, як вважає боєць, діє на користь будівельної мафії. У відповідь на це, за словами Симороза, Шуляк натякнула, що він отримав гроші за свою позицію.

Після цього заступник голови фракції "СН" Галина Янченко розкритикувала вчинок своєї колеги і навіть оголосила про вихід з партії.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на засіданні Верховної Ради посварилися депутати від "Слуги народу" та "ЄС".