Усім слід чекати на повістки: київський воєнком розповів про подальшу мобілізацію

Читать на русском
Автор
5946
Мобілізація в Україні Новина оновлена 07 квітня 2023, 04:24
Мобілізація в Україні. Фото Генштаб ЗСУ

Наразі рейди з врученням повісток тільки посиляться

У зв'язку з продовженням Радою загальної мобілізації та військового стану до 20 травня деякі громадяни почали цікавитись, чи може припинитися заклик до закінчення війни з росією.. Однак надалі загальна мобілізація триватиме, повістки видаватимуть активніше. Їх можуть вручити в будь-який час доби і в будь-якому місці. Усі військовозобов'язані мають очікувати отримання повістки.

Про це розповів начальник Київського міського центру комплектування та соціальної підтримки, полковник Юрій Максимів в інтерв'ю журналістам "ТСН". За його словами, рейди з видачею повісток зараз необхідні нарощування військового потенціалу України.

"Існує необхідність в доукомплектуванні, доповненні. Ми повинні збільшувати свій потенціал, нарощувати складову. Всі ми бачимо, що наше військо на певних напрямках впевнено веде наступальні дії. Звичайно, що ми повинні мати значну кількість особового складу сил оборони. Я вважаю, що мобілізація буде продовжуватись. Це необхідність", — пояснив Максимів.

Крім того, він зазначив, що повістку потрібно очікувати всім особам чоловічої статі віком до 60 років. Тобто тим, хто є військовозобов'язаним.

Як повідомляв "Телеграф" раніше, українцям розповіли, хто може отримати бронь від призову на військову службу.